Zlati med je prestižno in unikatno darilo za Vas in najpomembnejše ljudi v Vašem življenju. Harmonija narave, prestižnih materialov, umetnosti, zlata in draguljev narejena po Vaši meri in željah. Prestižni darilni set je primeren tako za poslovna kot osebna darila, privoščite pa ga tudi sebi.

Prestižno umetniško darilo bo predstavljal Vas. V uniktno izdelano zlato okrasje z dragulji lahko vključimo logotip Vašega podjetja, inicialke, datume, zaželite si lahko tudi simboliko ali temo, ki naj bi jo okrasje predstavljalo.

Medenka – kristalna embalaža za med z zlatom, bo naredila Vaš dom še razkošnejši. Zlati med je namreč umetnina, ki bo, ko jo izpraznite, krasila Vaš dom ali pisarno. Lahko pa naročite tudi ponovno polnjenje embalaže.

Pokažite poslovnim partnerjem in Vašim pomembnim osebam, kako ključnega pomena so za Vas in jim podarite Zlati med – prestižni darilni set, ki začara vsakogar. Zlato je že od nekdaj zaradi svoje bave, ki simbolizira sonce, bleska in obstojnosti postalo simbol moči, bogastva in vpliva. Že stare kulture so zlato uporabljali v prehrani. Zlato naj bi jim pomagalo pri sreči in blaginji. Enak pomen ima zlato še danes.

Pošljite nam povpraševanje in proslavite svoje življenje z Zlatim medom.