Že od pradavnine si človek želi olepšati vsakdanjik in poskrbeti za varnost. Ko združimo plemenite kovine, dragulje, poldrage kamne in umetnost naredimo dvoje z enim korakom. Naložba v Zlati med je ravno to - dolgoročna naložba v plemenite kovine, predvsem zlato, dragulje in poldrage kamne, vse skupaj pa je prepleteno z neprecenljivim umetniškim darom vrhunskih in priznanih umetnikov in oblikovalcev.


Naložbe v plemenite kovine

Naložbe v zlato, srebro, platino in paladij so najbolj varen način vlaganja.

Plemenite kovine vaše premoženje plemenitijo in ga zaščitijo za "slabe dni". Zgodovina nas uči, da v inflacijskih časih le plemenite kovine ohranjajo kupno moč, ki jo gotovina izgublja vedno hitreje. Zato se vse pogosteje svetuje, da naj ima vsak posameznik v svojem portfelju med 5 in 15 odstotkov vrednosti v plemenitih kovinah.


Naložbe v dragulje in poldrage kamne

Naložbe v drage in poldrage kamne so zelo varne naložbe in ohranjajo vrednost, pogosto pa jo celo večajo. Zavedati se moramo, da nakup dragih kamnov ni enostavno opravilo, saj zahteva dobro poznavanje teh. Zato Vam pri nakupu Zlatega medu za vse kamne jamčimo s certifikatom. Ob nakupu kamnov večjih dimenzij pa priložimo certifikate za vsak kamen posebej.


Naložba v umetnost

Umetnost je vedno predstavljala dvoje: užitek in naložbo. Cene umetnin na razvitem svetovnem trgu rastejo veliko hitreje kot ostale naložbe. Umetniški izdelek Zlati med, je delo uveljavljene slovenske umetnice gospe Irene Zupan Ambrožič, ki je svoj ugled in odličnost potrdila z zmago na Umetnostni olimpijadi v Padovi v Italiji, kjer je prejela zlato medaljo in prekosila vse druge umetnike.